Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)
Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)

Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny, 10" (250mm), 8" (200mm)

41,99 zł Brutto
Cena netto: 34,14 zł
BK301-Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny

Nóż Szefa Kuchni - długość ostrza 25cm lub 20cm, certyfikat NSF i powłoka antybakteryjna

Najlepszy do krojenia, siekania i cięcia wszystkich rodzajów mięsa i warzyw. Wszechstronne profesjonalne narzędzie dla kucharzy i rzeźników

Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, zapewniającej precyzyjne cięcie, dłuższą żywotność ostrza i jakość Starrett®, której możesz zaufać.

Profesjonalna linia Noży przeznaczona specjalnie dla profesjonalistów z branży, przetwórców żywności, restauracji, gastronomii i rzeźni.

Rękojęść z polipropylenu z ochroną antybakteryjną Antimicrobial Santized® Protection, rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego.

nsf  sanitized

WYBIERZ KOLOR RĘKOJEŚCI: CZERWONY - długość ostrza 25cm
Ostatnie sztuki w magazynie

Do darmowej dostawy brakuje 400,00 zł

Informacja o sklepie

Nóż Szefa Kuchni - szeroki, trójkątny- długość ostrza 25cm lub 20cm do wyboru

Profesjonalne noże firmy Starrett wykonane są ze specjalnego wysokojakościowego stopu stali nierdzewnej zapewniającego dłuższą żywotność ostrza, odporność na plamy i rdzę. Charakteryzują się wyjątkowym kątem ostrzenia, co zapewnia bardziej precyzyjne i efektowne cięcia.

PRODUKCJA WEDŁUG:

  • ISO-9001:2015 „Systemy zarządzania jakością”
  • Międzynarodowy standard higieniczny NSF

Gwarancja identyfikacji pochodzenia i identyfikowalność to kolejne ważne zalety nowych noży Starrett® knives. Dzięki laserowo wytłoczonemu numerowi seryjnemu na ostrzach, Starrett® zapewnia identyfikację noży zaraz po opuszczeniu fabryki.

Sanityzacja noży Starrett zapewnia, że rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko. Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności.

Co więcej, stal używana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z certyfikatem poziomu NSF / ANSI 2. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

Cechy główne:

  • Nóż Szefa Kuchni - szeroki, trójkątny- długość ostrza 25cm lub 20cm do wyboru
  • ostrza z wysokojakościowej stali nierdzewnej zgodnie z normą DIN 1.4116
  • uchwyty formowane wtryskowo, ergonomiczne uchwyty z ochroną antybakteryjną - Antimicrobial Sanitized Protection
  • uchwyty teksturowane dla maksymalnej przyczepności, optymalnego komfortu i łatwego czyszczenia
  • certyfikat NSF ( NSF jest międzynarodową organizacją certyfikującą, zatwierdzającą i sprawdzającą produkty przeznaczone dla przemysłu spożywczego)
  • ostrza znakowane laserowo dla łatwej i szybkiej identyfikacji
  • uchwyty wykonane z nietoksycznych i pierwotnych polimerów

NSF     sanitized

OSTRZA

Stal zastosowana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z dwupoziomowym certyfikatem NSF/ANSI. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

NSF - The Public Health and Safety Organization - to amerykańska organizacja testująca, kontrolująca i certyfikująca produkty z siedzibą w USA w stanie Michigan. Więcej informacji na temat NSF można znaleźć tutaj

UCHWYTY

Uchwyty Sanitised® z powłoką antybakteryjną działają jak superinhibitor bakterii i mają skuteczność na poziomie 99,99%. Zapewnia wysoką odporność na uderzenia, odporność na promieniowanie ultrafioletowe, wysoką odporność na zasady i słabe kwasy oraz agresywne detergenty. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko.

Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności i pracują w temperaturach do 40-60°C.

SANITIZED AG jest wiodącym na świecie producentem antybakteryjnych środków higienicznych i środków ochrony materiałów do tekstyliów i polimerów. Więcej informacji na temat SANITIZED AG można znaleźć tutaj

BK301-Nóż Szefa Kuchni, szeroki, trójkątny
2 Przedmioty

Specyficzne kody

Nóż Szefa Kuchni, szeroki,...

41,99 zł