favorite
0
  • Nowy

TASAK szeroki, prostokątny, 6" (150mm)

TASAK BK_509-6-6"

TASAKI z certyfikatem NSF i powłoką antybakteryjną,

Profesjonalna linia TASAKÓW przeznaczona specjalnie dla profesjonalistów z branży, rzeźników, przetwórców żywności, rzeźni i stoisk z mięsem w supermarketach.

Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, zapewniającej precyzyjne cięcie, dłuższą żywotność ostrza i jakość Starrett®, której możesz zaufać.

Tasak charakteryzuje się unikalnym kątem ostrzenia, co zapewnia bardziej precyzyjne i efektowne cięcie.

Rękojęść z polipropylenu z ochroną antybakteryjną Antimicrobial Santized® Protection, zapewnia to, że rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego.

Kolor rękojeści: czerwony lub żółty lub biały

nsf  sanitized

41,99 zł Brutto
Cena netto: 34,14 zł
WYBIERZ KOLOR RĘKOJEŚCI: BIAŁY - ostrzenie zgrubne
Ostatnie sztuki w magazynie

Do darmowej dostawy brakuje 400,00 zł

Data wysyłki produktu - Jutro

Pośpiesz się! Tylko 3 szt. w magazynie!

Informacja o sklepie

TASAK szeroki, prostokątny, długość ostrza: 6" (150mm)

Profesjonalne noże firmy Starrett wykonane są ze specjalnego wysokojakościowego stopu stali nierdzewnej zapewniającego dłuższą żywotność ostrza, odporność na plamy i rdzę. Charakteryzują się wyjątkowym kątem ostrzenia, co zapewnia bardziej precyzyjne i efektowne cięcia.

Gwarancja identyfikacji pochodzenia i identyfikowalność to kolejne ważne zalety nowych noży Starrett® knives. Dzięki laserowo wytłoczonemu numerowi seryjnemu na ostrzach, Starrett® zapewnia identyfikację noży zaraz po opuszczeniu fabryki.

Sanityzacja noży Starrett zapewnia, że rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko. Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności.

Co więcej, stal używana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z certyfikatem poziomu NSF / ANSI 2. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

Cechy główne:

  • TASAK szeroki, prostokątny, 6" (150mm)
  • ostrza z wysokojakościowej stali nierdzewnej zgodnie z normą DIN 1.4116
  • uchwyty formowane wtryskowo, ergonomiczne uchwyty z ochroną antybakteryjną - Antimicrobial Sanitized Protection
  • uchwyty teksturowane dla maksymalnej przyczepności, optymalnego komfortu i łatwego czyszczenia
  • certyfikat NSF ( NSF jest międzynarodową organizacją certyfikującą, zatwierdzającą i sprawdzającą produkty przeznaczone dla przemysłu spożywczego)
  • ostrza znakowane laserowo dla łatwej i szybkiej identyfikacji
  • uchwyty wykonane z nietoksycznych i pierwotnych polimerów

NSF     sanitized

OSTRZA

Stal zastosowana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z dwupoziomowym certyfikatem NSF/ANSI. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

NSF - The Public Health and Safety Organization - to amerykańska organizacja testująca, kontrolująca i certyfikująca produkty z siedzibą w USA w stanie Michigan. Więcej informacji na temat NSF można znaleźć tutaj

UCHWYTY

Uchwyty Sanitised® z powłoką antybakteryjną działają jak superinhibitor bakterii i mają skuteczność na poziomie 99,99%. Zapewnia wysoką odporność na uderzenia, odporność na promieniowanie ultrafioletowe, wysoką odporność na zasady i słabe kwasy oraz agresywne detergenty. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko.

Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności i pracują w temperaturach do 40-60°C.

SANITIZED AG jest wiodącym na świecie producentem antybakteryjnych środków higienicznych i środków ochrony materiałów do tekstyliów i polimerów. Więcej informacji na temat SANITIZED AG można znaleźć tutaj

TASAK BK_509-6-6"
3 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

TASAK szeroki, prostokątny,...

41,99 zł

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.