favorite
0
  • -30%
  • 30%

Zestaw Noży BARBECUE - 6 częściowy, czerwony

BKK-6R Barbecue Knife Set 6 pc Red

Profesjonalne noże, Certyfikat NSF, powłoka antybakteryjna,

nsf  sanitized

Ostrza z wysokojakościowej stali nierdzewnej, zapewniającej dłuższą żywotność, odporność na plamy i rdzę. Noże charakteryzują się unikalnym kątem ostrzenia, co zapewnia bardziej precyzyjne i efektowne cięcie.

Rękojęść z polipropylenu z ochroną antybakteryjną Antimicrobial Santized® Protection,

Funkcja sanityzacji noży Starrett zapewnia, że rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko

Kolor rękojeści: czerwony

Promocja kończy się za:

Dni Godziny Minuty Sekundy

507,99 zł Brutto
725,70 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 594,09 zł
Cena netto: 413,00 zł

Do darmowej dostawy brakuje 400,00 zł

Data wysyłki produktu - Dzisiaj

Pośpiesz się! Tylko 10 szt. w magazynie!

Informacja o sklepie

Profesjonalne noże firmy Starrett wykonane są ze specjalnego wysokojakościowego stopu stali nierdzewnej zapewniającego dłuższą żywotność ostrza, odporność na plamy i rdzę. Charakteryzują się wyjątkowym kątem ostrzenia, co zapewnia bardziej precyzyjne i efektowne cięcia.

Gwarancja identyfikacji pochodzenia i identyfikowalność to kolejne ważne zalety nowych noży Starrett® knives. Dzięki laserowo wytłoczonemu numerowi seryjnemu na ostrzach, Starrett® zapewnia identyfikację noży zaraz po opuszczeniu fabryki.

Sanityzacja noży Starrett zapewnia, że rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko. Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności.

Co więcej, stal używana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z certyfikatem poziomu NSF / ANSI 2. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

Zestaw zawiera: 

  • nóż szefa kuchni, wąski, 150mm (6"), czerwona rękojeść, (BKR302-6)
  • nóż szefa kuchni, szeroki 250mm (10"), czerwona rękojeść,  (BKR301-10)
  • nóż do steków, szeroki, zakrzywiony, 250mm (10") czerwona rękojeść (BKR205-10)
  • stalowa osełka z radełkowanym wykończeniem, 250mm (10") (BKR407-10)
  • osłona na stalową osełkę (BKR5)
  • dwustronny kamień do ostrzenia: ziarnistość 120 i 320, 200mm (8")  (KBKS1)

Cechy główne:

  • ostrza z wysokojakościowej stali nierdzewnej zgodnie z normą DIN 1.4116
  • uchwyty formowane wtryskowo, ergonomiczne uchwyty z ochroną antybakteryjną - Antimicrobial Sanitized Protection
  • uchwyty teksturowane dla maksymalnej przyczepności, optymalnego komfortu i łatwego czyszczenia
  • certyfikat NSF ( NSF jest międzynarodową organizacją certyfikującą, zatwierdzającą i sprawdzającą produkty przeznaczone dla przemysłu spożywczego)
  • ostrza znakowane laserowo dla łatwej i szybkiej identyfikacji
  • uchwyty wykonane z nietoksycznych i pierwotnych polimerów

NSF     sanitized

OSTRZA

Stal zastosowana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z dwupoziomowym certyfikatem NSF/ANSI. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

NSF - The Public Health and Safety Organization - to amerykańska organizacja testująca, kontrolująca i certyfikująca produkty z siedzibą w USA w stanie Michigan. Więcej informacji na temat NSF można znaleźć tutaj

UCHWYTY

Uchwyty Sanitised® z powłoką antybakteryjną działają jak superinhibitor bakterii i mają skuteczność na poziomie 99,99%. Zapewnia wysoką odporność na uderzenia, odporność na promieniowanie ultrafioletowe, wysoką odporność na zasady i słabe kwasy oraz agresywne detergenty. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko.

Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności i pracują w temperaturach do 40-60°C.

SANITIZED AG jest wiodącym na świecie producentem antybakteryjnych środków higienicznych i środków ochrony materiałów do tekstyliów i polimerów. Więcej informacji na temat SANITIZED AG można znaleźć tutaj

BKK-6R Barbecue Knife Set 6 pc Red
10 Przedmioty

Specyficzne kody

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Zestaw Noży BARBECUE - 6...

725,70 zł 507,99 zł

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.