Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)
Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)

Stal do ostrzenia noży, radełkowana, 10" (250mm)

23,54 zł Brutto
Cena netto: 19,14 zł
BK407-10 Stal do ostrzenia, radełkowana, 10" (250mm)

Stal do ostrzenia - długość 25cm, certyfikat NSF i powłoka antybakteryjna

Opracowana w celu zapewnienia jakości produktu i bezpieczeństwa podczas procesu ostrzenia, stal ostrząca Starrett® wyrównuje krawędź ostrza noża, co skutkuje ostrzejszymi, bardziej precyzyjnymi i szybszymi cięciami, utrzymując dłużej trwałość ostrza noża.

  • Pręt radełkowany
  • Stal węglowa z wysoką zawartością węgla
  • Twarda powłoka chromowa
  • Namagnesowany (zatrzymuje wiór noża)
  • Łatwe do czyszczenia
  • wysoka trwałość
  • wyrównuje krawędź ostrza
  • zwiększa odporność na utlenianie
  • Certyfikat NSF

Rękojęść z polipropylenu z ochroną antybakteryjną Antimicrobial Santized® Protection, rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. 

nsf  sanitized

WYBIERZ KOLOR RĘKOJEŚCI: BIAŁY - ostrzenie zgrubne
Ostatnie sztuki w magazynie

Do darmowej dostawy brakuje 400,00 zł

Informacja o sklepie

Stal do ostrzenia noży, radełkowana, długość robocza: 10" (250mm)

Opracowana w celu zapewnienia jakości produktu i bezpieczeństwa podczas procesu ostrzenia, stal ostrząca Starrett® wyrównuje krawędź ostrza noża, co skutkuje ostrzejszymi, bardziej precyzyjnymi i szybszymi cięciami, utrzymując dłużej trwałość ostrza noża.

PRODUKCJA WEDŁUG:

  • ISO-9001:2015 „Systemy zarządzania jakością”
  • Międzynarodowy standard higieniczny NSF

Cechy główne:

  • Stal do ostrzenia noży, radełkowana, długość robocza: 10" (250mm)
  • Stal węglowa z wysoka zawartoscią węgla
  • pręt radełkowany
  • twarda powłoka chromowa
  • namagnesowany (zatrzymuje wiór noża)
  • uchwyty formowane wtryskowo, ergonomiczne uchwyty z ochroną antybakteryjną - Antimicrobial Sanitized Protection
  • uchwyty teksturowane dla maksymalnej przyczepności, optymalnego komfortu i łatwego czyszczenia
  • certyfikat NSF ( NSF jest międzynarodową organizacją certyfikującą, zatwierdzającą i sprawdzającą produkty przeznaczone dla przemysłu spożywczego
  • uchwyty wykonane z nietoksycznych i pierwotnych polimerów

Sanityzacja noży Starrett zapewnia, że rękojeść jest chroniona przed nieprzyjemnym zapachem, bakteriami i innymi szkodliwymi substancjami. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko. Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności.

Co więcej, stal używana w gamie noży profesjonalnych Starrett posiada certyfikat NSF dopuszczony do kontaktu z żywnością, z certyfikatem poziomu NSF / ANSI 2. Certyfikat ten gwarantuje, że noże są bezpieczne w użytkowaniu w zakładach przetwórstwa spożywczego i innych gałęziach przemysłu spożywczego. Oznacza to również, że noże są produkowane z materiałów spełniających rygorystyczne normy bezpieczeństwa żywności.

NSF     sanitized

NSF - The Public Health and Safety Organization - to amerykańska organizacja testująca, kontrolująca i certyfikująca produkty z siedzibą w USA w stanie Michigan. Więcej informacji na temat NSF można znaleźć tutaj

UCHWYTY

Uchwyty Sanitised® z powłoką antybakteryjną działają jak superinhibitor bakterii i mają skuteczność na poziomie 99,99%. Zapewnia wysoką odporność na uderzenia, odporność na promieniowanie ultrafioletowe, wysoką odporność na zasady i słabe kwasy oraz agresywne detergenty. Ma to kluczowe znaczenie w przypadku obchodzenia się z żywnością, ponieważ zmniejsza ryzyko skażenia krzyżowego i pomaga utrzymać higieniczne środowisko.

Materiał rękojeści został specjalnie zaprojektowany, aby zapobiegać rozwojowi bakterii, co ułatwia czyszczenie i dezynfekcję. Oznacza to, że noże są zawsze bezpieczne i gotowe do użycia, nawet w najbardziej wymagających środowiskach przetwarzania żywności i pracują w temperaturach do 40-60°C.

SANITIZED AG jest wiodącym na świecie producentem antybakteryjnych środków higienicznych i środków ochrony materiałów do tekstyliów i polimerów. Więcej informacji na temat SANITIZED AG można znaleźć tutaj

BK407-10 Stal do ostrzenia, radełkowana, 10" (250mm)
2 Przedmioty

Specyficzne kody

Stal do ostrzenia noży,...

23,54 zł